Slankerecepten.nl - Dieet recepten


Inloggen



Registreren

Wachtwoord vergeten

Recepten Categorieën

FolderOntbijt (14)
FolderToetjes (26)
FolderTussendoortjes (12)
FolderLunch (41)
FolderDiner (257)
FolderDrankjes (32)
FolderTaart (10)
FolderSalade (83)
FolderAtkins Dieet (53)
FolderSoep dieet (20)
FolderSonoma Dieet (4)
FolderSauzen (7)
FolderVoorgerechten (6)
FolderBijgerechten (17)
FolderDukan Dieet (2)

Alle recepten op alfabet

A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z

De nieuwste dieet recepten

Kerriesoep met wortel en koriander
Waardering: 2 sterren Categorie: Voorgerechten
Warme bonensalade met krokante ham
Waardering: 2 sterren Categorie: Salade
Kabeljauw in parmaham met broccoliroosjes
Waardering: 3 sterren Categorie: Diner
Omelet met prei en garnalen
Waardering: 2 sterren Categorie: Bijgerechten
Herfstsalade met gebakken ricotta en gerookte kip
Waardering: 3 sterren Categorie: Salade
Preitaartje met mascarpone en olijven
Waardering: 2 sterren Categorie: Taart
Linzensalade met gegratineerde geitenkaas
Waardering: 2 sterren Categorie: Salade
Syrische vissoep
Waardering: 5 sterren Categorie: Diner
Tonijn-krabslade met avocado en grapefruit
Waardering: 3 sterren Categorie: Lunch
Groentenprutje met tonijn
Waardering: 3 sterren Categorie: Diner

Vorige 10 | Volgende 10

11 tot en met 20 van 584


Syrische vissoep

Informatie over dit recept:
Door gebruiker: Dieet
Waardering: 5 sterren


Ingrediënten Recept
Voor 4 personen

Voedingswaarde : 240 kcal p.p.



500 g visfilet (bijvoorbeeld roodbaarsfilet)

2 middelgrote uien

1 bos bladpeterselie

zout

3 eetl. olijfolie

1 eetl. bloem

sap van 1 citroen

versgemalen zwarte peper

2 eierdooiers

Instructies Recept

Spoel de visfilets af onder de koude kraan en snijd ze in stukjes van

ongeveer 3 cm.

Pel de uien en hak ze zeer fijn.

Was de peterselie en snijd de blaadjes in fijne reepjes.

Breng in een grote pan 1,5 liter water met 1,5 theelepel zout aan de kook.

Voeg de visstukjes toe en laat ze op een matig vuur circa 3 minuten

pocheren. Neem ze met een schuimspaan uit de pan en zet weg. Zet de pan

met de visbouillon eveneens weg.

Verhit de olie in een pan en fruit er op een matig vuur de uien in tot

ze zacht maar niet bruin zijn.

Strooi er de bloem over en meng alles

goed met een garde.

Schenk er dan 1 dl visbouillon bij en breng al kloppend aan de kook. Schenk het mengsel al roerend bij de pan met

visbouillon en laat op een matig vuur 4 minuten zachtjes koken.

Roer er de peterselie en het citroensap door.

Breng op smaak met peper en weinig zout, draai het vuur lager, voeg de stukjes vis toe en laat nog 5 minuten op een laag vuur pocheren.

Klop de eierdooiers los met 3 eetlepels soep en meng door de soep. Warm

de soep nog even door, maar laat niet meer koken omdat het eigeel dan

gaat vlokken.

Geef uw waardering:

1
2
3
4
5