Slankerecepten.nl - Dieet recepten


Inloggen



Registreren

Wachtwoord vergeten

Recepten Categorieën

FolderOntbijt (14)
FolderToetjes (26)
FolderTussendoortjes (12)
FolderLunch (41)
FolderDiner (257)
FolderDrankjes (32)
FolderTaart (10)
FolderSalade (83)
FolderAtkins Dieet (53)
FolderSoep dieet (20)
FolderSonoma Dieet (4)
FolderSauzen (7)
FolderVoorgerechten (6)
FolderBijgerechten (17)
FolderDukan Dieet (2)

Alle recepten op alfabet

A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z

De nieuwste dieet recepten

Kerriesoep met wortel en koriander
Waardering: 2 sterren Categorie: Voorgerechten
Warme bonensalade met krokante ham
Waardering: 2 sterren Categorie: Salade
Kabeljauw in parmaham met broccoliroosjes
Waardering: 3 sterren Categorie: Diner
Omelet met prei en garnalen
Waardering: 2 sterren Categorie: Bijgerechten
Herfstsalade met gebakken ricotta en gerookte kip
Waardering: 3 sterren Categorie: Salade
Preitaartje met mascarpone en olijven
Waardering: 2 sterren Categorie: Taart
Linzensalade met gegratineerde geitenkaas
Waardering: 2 sterren Categorie: Salade
Syrische vissoep
Waardering: 5 sterren Categorie: Diner
Tonijn-krabslade met avocado en grapefruit
Waardering: 3 sterren Categorie: Lunch
Groentenprutje met tonijn
Waardering: 3 sterren Categorie: Diner

Vorige 10 | Volgende 10

11 tot en met 20 van 584


Romige ham en bonen stoofpot

Informatie over dit recept:
Door gebruiker: Dieet
Waardering: 3 sterren


Ingrediënten Recept
Voor 2 personen

Voedingswaarde : 490 kcal p.p.





1 el (zonnebloem)olie

1 kleine ui, fijngesneden

2 tenen knoflook, geperst

200 g gekookte ham, in blokjes

½ courgette, in plakjes

½ rode paprika, zaadjes verwijderd, in stukken

1 dl kippenbouillon

200 g witte bonen

200 g boterbonen

1 el grove mosterd

zout

peper

2 el crème fraîche

1 el fijngesneden peterselie

Instructies Recept

Verhit de olie en bak de ui en knoflook in 3 - 4 min. zacht. Voeg de

ham, courgette en rode paprika toe en bak alles 4 - 5 min. mee. Schenk

de kippenbouillon erbij, breng aan de kook, draai het vuur laag en laat

het ± 10 min. zachtjes koken. Roer de witte bonen, boterbonen en de

mosterd erdoor en breng het geheel met zout en peper op smaak. Neem de

pan van het vuur en roer de crème fraîche en peterselie erdoor. Serveer

de stoofpot met knapperig brood of gekookte aardappelen.

Geef uw waardering:

1
2
3
4
5