Slankerecepten.nl - Dieet recepten


Inloggen



Registreren

Wachtwoord vergeten

Recepten Categorieën

FolderOntbijt (14)
FolderToetjes (26)
FolderTussendoortjes (12)
FolderLunch (41)
FolderDiner (257)
FolderDrankjes (32)
FolderTaart (10)
FolderSalade (83)
FolderAtkins Dieet (53)
FolderSoep dieet (20)
FolderSonoma Dieet (4)
FolderSauzen (7)
FolderVoorgerechten (6)
FolderBijgerechten (17)
FolderDukan Dieet (2)

Alle recepten op alfabet

A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z

De nieuwste dieet recepten

Dukan Dieet Hamburgers
Waardering: 3 sterren Categorie: Dukan Dieet
Kip met Franse kruiden (Dukan Dieet recept)
Waardering: 3 sterren Categorie: Dukan Dieet
Gehakt-preikoek met paprika
Waardering: 2 sterren Categorie: Diner
Sandwich met komkommer en dille
Waardering: 3 sterren Categorie: Lunch
Mueslibolletje met hazelnoten
Waardering: 2 sterren Categorie: Diner
Pasta met paprikarelish
Waardering: 1 sterren Categorie: Diner
Kaassaus met salami
Waardering: 3 sterren Categorie: Bijgerechten
Thais gehakt
Waardering: 4 sterren Categorie: Diner
Watermeloensalade met gepofte rijst
Waardering: 3 sterren Categorie: Salade
Gesmoorde tomaten met gember
Waardering: 3 sterren Categorie: Bijgerechten

Vorige 10 | Volgende 10

1 tot en met 10 van 584


Romige ham en bonen stoofpot

Informatie over dit recept:
Door gebruiker: Dieet
Waardering: 3 sterren


Ingrediënten Recept
Voor 2 personen

Voedingswaarde : 490 kcal p.p.





1 el (zonnebloem)olie

1 kleine ui, fijngesneden

2 tenen knoflook, geperst

200 g gekookte ham, in blokjes

½ courgette, in plakjes

½ rode paprika, zaadjes verwijderd, in stukken

1 dl kippenbouillon

200 g witte bonen

200 g boterbonen

1 el grove mosterd

zout

peper

2 el crème fraîche

1 el fijngesneden peterselie

Instructies Recept

Verhit de olie en bak de ui en knoflook in 3 - 4 min. zacht. Voeg de

ham, courgette en rode paprika toe en bak alles 4 - 5 min. mee. Schenk

de kippenbouillon erbij, breng aan de kook, draai het vuur laag en laat

het ± 10 min. zachtjes koken. Roer de witte bonen, boterbonen en de

mosterd erdoor en breng het geheel met zout en peper op smaak. Neem de

pan van het vuur en roer de crème fraîche en peterselie erdoor. Serveer

de stoofpot met knapperig brood of gekookte aardappelen.

Geef uw waardering:

1
2
3
4
5