Slankerecepten.nl - Dieet recepten


Inloggen



Registreren

Wachtwoord vergeten

Recepten Categorieën

FolderOntbijt (14)
FolderToetjes (26)
FolderTussendoortjes (12)
FolderLunch (41)
FolderDiner (257)
FolderDrankjes (32)
FolderTaart (10)
FolderSalade (83)
FolderAtkins Dieet (53)
FolderSoep dieet (20)
FolderSonoma Dieet (4)
FolderSauzen (7)
FolderVoorgerechten (6)
FolderBijgerechten (17)
FolderDukan Dieet (2)

Alle recepten op alfabet

A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z

De nieuwste dieet recepten

Gesmoorde tomaten met gember
Waardering: 3 sterren Categorie: Bijgerechten
Kerriesoep met wortel en koriander
Waardering: 2 sterren Categorie: Voorgerechten
Warme bonensalade met krokante ham
Waardering: 2 sterren Categorie: Salade
Kabeljauw in parmaham met broccoliroosjes
Waardering: 3 sterren Categorie: Diner
Omelet met prei en garnalen
Waardering: 2 sterren Categorie: Bijgerechten
Herfstsalade met gebakken ricotta en gerookte kip
Waardering: 3 sterren Categorie: Salade
Preitaartje met mascarpone en olijven
Waardering: 2 sterren Categorie: Taart
Linzensalade met gegratineerde geitenkaas
Waardering: 2 sterren Categorie: Salade
Mexicaanse rijst en bonen
Waardering: 3 sterren Categorie: Diner
Tonijn-krabslade met avocado en grapefruit
Waardering: 3 sterren Categorie: Lunch

Vorige 10 | Volgende 10

11 tot en met 20 van 584


Zomerse vruchtensoep

Informatie over dit recept:
Door gebruiker: Dieet
Waardering: 4 sterren


Ingrediënten Recept
Een bijzonder maar toch heerlijk nagerecht dat u

eventueel ook als zomers voorgerecht kunt opdienen.

Het maakt een wereld van verschil als u hiervoor su-

pervers fruit gebruikt.


  1. 1 liter water

  2. 250 ml medium zoete witte wijn (bijv. Sauternes)

  3. 1 vanillestokjes

  4. de schil van 1/2 grote citroen (witte vlies verwijderd)

  5. 1 kaneelstokje

  6. 6 eetl vers sinaasappelsap

  7. 1 1/2 eetl appel diksap

  8. 250 gr verse ananas, in dobbelsteentjes gesneden

  9. 1 grote rijpe perzik, ontveld, ontpit en in dobbel-
    steentjes gesneden.

  10. 100 gr bosbessen, schoongemaakt en gekoeld

  11. 4 takjes verse munt voor de garnering


Instructies Recept

Geef uw waardering:

1
2
3
4
5