Slankerecepten.nl - Dieet recepten


Inloggen



Registreren

Wachtwoord vergeten

Recepten Categorieën

FolderOntbijt (14)
FolderToetjes (26)
FolderTussendoortjes (12)
FolderLunch (41)
FolderDiner (257)
FolderDrankjes (32)
FolderTaart (10)
FolderSalade (83)
FolderAtkins Dieet (53)
FolderSoep dieet (20)
FolderSonoma Dieet (4)
FolderSauzen (7)
FolderVoorgerechten (6)
FolderBijgerechten (17)
FolderDukan Dieet (2)

Alle recepten op alfabet

A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z

De nieuwste dieet recepten

Kaassaus met salami
Waardering: 3 sterren Categorie: Bijgerechten
Runderreepjes met shii-takes en paksoi
Waardering: 4 sterren Categorie: Diner
Pasta met paprikarelish
Waardering: 1 sterren Categorie: Diner
Aardappel-koolkoekjes met camembert
Waardering: 5 sterren Categorie: Diner
Mueslibolletje met hazelnoten
Waardering: 2 sterren Categorie: Diner
Kip in kruidige tomatensaus en aubergine
Waardering: 4 sterren Categorie: Ontbijt
Sandwich met komkommer en dille
Waardering: 3 sterren Categorie: Lunch
Ribeye met rode-wijnsaus, gebakken aardappels en witlof
Waardering: 5 sterren Categorie: Diner
Gehakt-preikoek met paprika
Waardering: 2 sterren Categorie: Diner
Gemengde Turkse salade
Waardering: 3 sterren Categorie: Salade

Vorige 10 | Volgende 10

21 tot en met 30 van 584


Roodbaars met paprika tapenade

Informatie over dit recept:
Door gebruiker: Dieet
Waardering: 5 sterren


Ingrediënten Recept

  • 4 roodbaarsfilets a 150 g

  • 100 g pimientos (paprika uit blik)

  • 4 ansjovisfilets, grof gehakt

  • 12 zwarte olijven, ontpit, grof gehakt

  • 1 teentje knoflook, gehakt

  • 1 el kappertjes

  • 100 ml visfond

  • 3 el olijfolie

  • versgemalen peper

  • 1 el boter

  • 500 g spinazie, geplukt

  • 1 sjalotje, gesnipperd


Instructies Recept

Dit recept is voor 4 personen


  • Meng de pimientos met de ansjovis, olijven, knoflook, kappertjes, visfond, 2 el olijfolie en wat versgemalen peper.

  • Bak de visfilets op de huidkant in circa 8 minuten bruin en gaar in de boter.

  • Verhit 1 el olijfolie en zet hierin de spinazie samen met het sjalotje kort aan (30 sec.).

  • Verdeel de spinazie over 4 borden.

  • Leg de filets op de spinazie en geef er de tapenade bij.

  • Serveertip: Geef er rijst bij.


320 kcal p.p.

Geef uw waardering:

1
2
3
4
5