Slankerecepten.nl - Dieet recepten


Inloggen



Registreren

Wachtwoord vergeten

Recepten Categorieën

FolderOntbijt (14)
FolderToetjes (26)
FolderTussendoortjes (12)
FolderLunch (41)
FolderDiner (257)
FolderDrankjes (32)
FolderTaart (10)
FolderSalade (83)
FolderAtkins Dieet (53)
FolderSoep dieet (20)
FolderSonoma Dieet (4)
FolderSauzen (7)
FolderVoorgerechten (6)
FolderBijgerechten (17)
FolderDukan Dieet (2)

Alle recepten op alfabet

A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z

De nieuwste dieet recepten

Watermeloensalade met gepofte rijst
Waardering: 1 sterren Categorie: Salade
Gesmoorde tomaten met gember
Waardering: 3 sterren Categorie: Bijgerechten
Kerriesoep met wortel en koriander
Waardering: 2 sterren Categorie: Voorgerechten
Warme bonensalade met krokante ham
Waardering: 2 sterren Categorie: Salade
Kabeljauw in parmaham met broccoliroosjes
Waardering: 3 sterren Categorie: Diner
Omelet met prei en garnalen
Waardering: 2 sterren Categorie: Bijgerechten
Herfstsalade met gebakken ricotta en gerookte kip
Waardering: 3 sterren Categorie: Salade
Preitaartje met mascarpone en olijven
Waardering: 2 sterren Categorie: Taart
Preisoep met gerookte zalm
Waardering: 4 sterren Categorie: Diner
Borrelballetjes van geitenkaas
Waardering: 3 sterren Categorie: Tussendoortjes

Vorige 10 | Volgende 10

11 tot en met 20 van 584


Varkenshaasje met kruidenkaas-saus

Informatie over dit recept:
Door gebruiker: Dieet
Waardering: 3 sterren


Ingrediënten Recept
Voor 4 personen

Voedingswaarde : 445 kcal p.p.



1 sjalotje

2 takjes peterselie

2 varkenshaasjes a 250 g

25 g boter of margarine

150 g verse roomkaas met kruiden

1 1/4 dl koffiemelk

worcestershiresaus

zout

peper

Instructies Recept

Sjalotje pellen en fijnsnipperen.

In kopje peterselie fijnknippen.

Vlees in plakken van ca. 2 cm dik snijden. Afgedekt in koelkast leggen.

Schaal voorverwarmen.

In koekenpan boter verhitten. Vlees in ca. 4 min. rosé bakken. Halverwege keren. Uit pan nemen en in aluminiumfolie

verpakken.

In bakvet sjalotje ca. 2 min. zachtjes bakken.

Roomkaas en koffiemelk toevoegen. Al roerende kaas laten smelten. Op smaak brengen met enkele druppels worcestershiresaus, zout en peper. Vlees uit folie nemen en op warme schaal leggen. Bestrooien met zout en peper. (Vleessap in folie door saus roeren.) Saus rondom vlees schenken. Peterselie erover strooien.

Geef uw waardering:

1
2
3
4
5