Slankerecepten.nl - Dieet recepten


Inloggen



Registreren

Wachtwoord vergeten

Recepten Categorieën

FolderOntbijt (14)
FolderToetjes (26)
FolderTussendoortjes (12)
FolderLunch (41)
FolderDiner (257)
FolderDrankjes (32)
FolderTaart (10)
FolderSalade (83)
FolderAtkins Dieet (53)
FolderSoep dieet (20)
FolderSonoma Dieet (4)
FolderSauzen (7)
FolderVoorgerechten (6)
FolderBijgerechten (17)
FolderDukan Dieet (2)

Alle recepten op alfabet

A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z

De nieuwste dieet recepten

Gehakt-preikoek met paprika
Waardering: 2 sterren Categorie: Diner
Sandwich met komkommer en dille
Waardering: 3 sterren Categorie: Lunch
Mueslibolletje met hazelnoten
Waardering: 2 sterren Categorie: Diner
Pasta met paprikarelish
Waardering: 1 sterren Categorie: Diner
Kaassaus met salami
Waardering: 3 sterren Categorie: Bijgerechten
Thais gehakt
Waardering: 4 sterren Categorie: Diner
Watermeloensalade met gepofte rijst
Waardering: 1 sterren Categorie: Salade
Gesmoorde tomaten met gember
Waardering: 3 sterren Categorie: Bijgerechten
Gemengde Turkse salade
Waardering: 3 sterren Categorie: Salade
Ribeye met rode-wijnsaus, gebakken aardappels en witlof
Waardering: 5 sterren Categorie: Diner

Vorige 10 | Volgende 10

11 tot en met 20 van 584


Chinese kipfilet met garnalen en selderij

Informatie over dit recept:
Door gebruiker: Dieet
Waardering: 3 sterren


Ingrediënten Recept

  • 100 gr kipfilet

  • 100 gr steurgarnalen

  • 2 stengels bleekselderij

  • 1 middelgrote ui

  • 1 teentje knoflook

  • 100 gr champignons

  • 1 theel sojasaus

  • 1 theel oestersaus

  • 1 glas water, of wijn gemengd met water

  • 1 theel citroensap

  • vers gemalen peper en zout

  • handvol cashewnoten voor de garnering


Instructies Recept


  • Doe de kipfilet met het citroensap in folie en bak hem in 25 minuten in een voorverwarmde oven bij 200C.

  • Wanneer het vlees gaar is, haal het dan uit elkaar of snijd het in reepjes en bewaar vrijkomend vleessap.

  • Intussen pocheer je in een wok of een grote pan de
    fijngesneden selderij, gesnipperde ui en uitgeperste knoflook in het wijn/watermengsel gedurende 5 minuten.

  • De gesneden champignons toevoegen en nog eens 5 minuten laten koken.

  • Roer er de sojasaus en de oestersaus door, voeg het vlees met de eventuele vleessappen toe en tenslotte de garnalen.

  • Voeg zout en peper toe.

  • Garneren met cashewnoten.


Dit recept is voor 2 personen, 350 k calorieen per persoon

Geef uw waardering:

1
2
3
4
5