Slankerecepten.nl - Dieet recepten


Inloggen



Registreren

Wachtwoord vergeten

Recepten Categorieën

FolderOntbijt (14)
FolderToetjes (26)
FolderTussendoortjes (12)
FolderLunch (41)
FolderDiner (257)
FolderDrankjes (32)
FolderTaart (10)
FolderSalade (83)
FolderAtkins Dieet (53)
FolderSoep dieet (20)
FolderSonoma Dieet (4)
FolderSauzen (7)
FolderVoorgerechten (6)
FolderBijgerechten (17)
FolderDukan Dieet (2)

Alle recepten op alfabet

A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z

De nieuwste dieet recepten

Kerriesoep met wortel en koriander
Waardering: 2 sterren Categorie: Voorgerechten
Warme bonensalade met krokante ham
Waardering: 2 sterren Categorie: Salade
Kabeljauw in parmaham met broccoliroosjes
Waardering: 3 sterren Categorie: Diner
Omelet met prei en garnalen
Waardering: 2 sterren Categorie: Bijgerechten
Herfstsalade met gebakken ricotta en gerookte kip
Waardering: 3 sterren Categorie: Salade
Preitaartje met mascarpone en olijven
Waardering: 2 sterren Categorie: Taart
Linzensalade met gegratineerde geitenkaas
Waardering: 2 sterren Categorie: Salade
Syrische vissoep
Waardering: 5 sterren Categorie: Diner
Tonijn-krabslade met avocado en grapefruit
Waardering: 3 sterren Categorie: Lunch
Groentenprutje met tonijn
Waardering: 3 sterren Categorie: Diner

Vorige 10 | Volgende 10

11 tot en met 20 van 584


Atkins Dieet Diner Biefstuk gemarineerd met basilicumsaus

Informatie over dit recept:
Door gebruiker: Atkinsfan
Waardering: 0 sterren


Ingrediënten Recept

  • 7 ons haasbiefstuk


Voor de marinade:


  • l flinke klont geklaarde boter

  • 4 teentjes geperste knoflook

  • l eetlepel gemalen zwarte peper

  • l eetlepel paprikapoeder

  • l theelepel geraspte mierikswortel of koude mierikswortelsaus

  • l eetlepel sojasaus

  • l eetlepel gemengde kruiden (basilicum, tijm, peterselie, marjolein), fijngehakt


Voor de saus:


  • 4 1/2 dl slagroom

  • l eetlepel gehakte peterselie

  • 1 eetlepel gehakte basilicum

  • 2 teentjes geperste knoflook

  • 1/4 l witte wijn

  • 1 eetlepel boter




Instructies Recept

Geef uw waardering:

1
2
3
4
5