Slankerecepten.nl - Dieet recepten


Inloggen



Registreren

Wachtwoord vergeten

Recepten Categorieën

FolderOntbijt (14)
FolderToetjes (26)
FolderTussendoortjes (12)
FolderLunch (41)
FolderDiner (257)
FolderDrankjes (32)
FolderTaart (10)
FolderSalade (83)
FolderAtkins Dieet (53)
FolderSoep dieet (20)
FolderSonoma Dieet (4)
FolderSauzen (7)
FolderVoorgerechten (6)
FolderBijgerechten (17)
FolderDukan Dieet (2)

Alle recepten op alfabet

A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z

De nieuwste dieet recepten

Warme bonensalade met krokante ham
Waardering: 2 sterren Categorie: Salade
Kabeljauw in parmaham met broccoliroosjes
Waardering: 3 sterren Categorie: Diner
Omelet met prei en garnalen
Waardering: 2 sterren Categorie: Bijgerechten
Herfstsalade met gebakken ricotta en gerookte kip
Waardering: 3 sterren Categorie: Salade
Preitaartje met mascarpone en olijven
Waardering: 2 sterren Categorie: Taart
Linzensalade met gegratineerde geitenkaas
Waardering: 2 sterren Categorie: Salade
Syrische vissoep
Waardering: 5 sterren Categorie: Diner
Gehakt-preikoek met paprika
Waardering: 2 sterren Categorie: Diner
Kerriekip met courgette en paprika
Waardering: 3 sterren Categorie: Diner
Varkenslapje met cornflakes
Waardering: 0 sterren Categorie: Bijgerechten

Vorige 10 | Volgende 10

11 tot en met 20 van 584


Varkenshaas met roze pepers en sjalotjes

Informatie over dit recept:
Door gebruiker: Dieet
Waardering: 4 sterren


Ingrediënten Recept
4 varkenshaasjes

2 sjalotjes

half vleesbouillontablet

Zout en peper

50 gram boter of margarine

2 eetlepels roze peperkorrels

2 eetlepels bloem

1/8 liter slagroom



Instructies Recept

Sjalotjes pellen en fijnsnipperen.

In 2 dl kokend water bouillontablet

oplossen. Laten afkoelen.



4 borden voorverwarmen. Vlees bestrooien met zout en peper. In koekenpan boter verhitten. Vlees in 10 minuten bruin en rose bakken. Af en toe

keren. Vlees uit pan nemen. In aluminiumfolie verpakken.



Aan bakvet toevoegen: sjalotjes en roze peperkorrels. 3 minuten zachtjes bakken.

Bloem erdoor roeren. Al roerende scheutjes bouillon en slagroom toevoegen. Blijven roeren tot gebonden saus. Op plank vlees in

plakjes snijden. Op borden vlees rangschikken. Op vlees beetje saus

scheppen. De rest van de saus kan in een sauskom



Dit recept is voor 4 personen, 480 k calorieen per persoon.

Geef uw waardering:

1
2
3
4
5