Slankerecepten.nl - Dieet recepten


Inloggen



Registreren

Wachtwoord vergeten

Recepten Categorieën

FolderOntbijt (14)
FolderToetjes (26)
FolderTussendoortjes (12)
FolderLunch (41)
FolderDiner (257)
FolderDrankjes (32)
FolderTaart (10)
FolderSalade (83)
FolderAtkins Dieet (53)
FolderSoep dieet (20)
FolderSonoma Dieet (4)
FolderSauzen (7)
FolderVoorgerechten (6)
FolderBijgerechten (17)
FolderDukan Dieet (2)

Alle recepten op alfabet

A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z

De nieuwste dieet recepten

Syrische vissoep
Waardering: 5 sterren Categorie: Diner
Courgette met aardappelsalade
Waardering: 2 sterren Categorie: Diner
Linzensalade met gegratineerde geitenkaas
Waardering: 2 sterren Categorie: Salade
Gerookte aubergine en groentecurry
Waardering: 4 sterren Categorie: Diner
Preitaartje met mascarpone en olijven
Waardering: 2 sterren Categorie: Taart
Gegratineerde maiskolf
Waardering: 2 sterren Categorie: Bijgerechten
Herfstsalade met gebakken ricotta en gerookte kip
Waardering: 3 sterren Categorie: Salade
Rijstrand met spinazie en doperwten
Waardering: 4 sterren Categorie: Diner
Omelet met prei en garnalen
Waardering: 2 sterren Categorie: Bijgerechten
Varkenslapje met cornflakes
Waardering: 0 sterren Categorie: Bijgerechten

Vorige 10 | Volgende 10

21 tot en met 30 van 584


Varkenshaas met roze pepers en sjalotjes

Informatie over dit recept:
Door gebruiker: Dieet
Waardering: 4 sterren


Ingrediënten Recept
4 varkenshaasjes

2 sjalotjes

half vleesbouillontablet

Zout en peper

50 gram boter of margarine

2 eetlepels roze peperkorrels

2 eetlepels bloem

1/8 liter slagroom



Instructies Recept

Sjalotjes pellen en fijnsnipperen.

In 2 dl kokend water bouillontablet

oplossen. Laten afkoelen.



4 borden voorverwarmen. Vlees bestrooien met zout en peper. In koekenpan boter verhitten. Vlees in 10 minuten bruin en rose bakken. Af en toe

keren. Vlees uit pan nemen. In aluminiumfolie verpakken.



Aan bakvet toevoegen: sjalotjes en roze peperkorrels. 3 minuten zachtjes bakken.

Bloem erdoor roeren. Al roerende scheutjes bouillon en slagroom toevoegen. Blijven roeren tot gebonden saus. Op plank vlees in

plakjes snijden. Op borden vlees rangschikken. Op vlees beetje saus

scheppen. De rest van de saus kan in een sauskom



Dit recept is voor 4 personen, 480 k calorieen per persoon.

Geef uw waardering:

1
2
3
4
5