Slankerecepten.nl - Dieet recepten


Inloggen



Registreren

Wachtwoord vergeten

Recepten Categorieën

FolderOntbijt (14)
FolderToetjes (26)
FolderTussendoortjes (12)
FolderLunch (41)
FolderDiner (257)
FolderDrankjes (32)
FolderTaart (10)
FolderSalade (83)
FolderAtkins Dieet (53)
FolderSoep dieet (20)
FolderSonoma Dieet (4)
FolderSauzen (7)
FolderVoorgerechten (6)
FolderBijgerechten (17)
FolderDukan Dieet (2)

Alle recepten op alfabet

A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z

De nieuwste dieet recepten

Kip met Franse kruiden (Dukan Dieet recept)
Waardering: 3 sterren Categorie: Dukan Dieet
Dukan Dieet Hamburgers
Waardering: 3 sterren Categorie: Dukan Dieet
Groentenprutje met tonijn
Waardering: 3 sterren Categorie: Diner
Kerriesoep met wortel en koriander
Waardering: 2 sterren Categorie: Voorgerechten
Tonijn-krabslade met avocado en grapefruit
Waardering: 3 sterren Categorie: Lunch
Mexicaanse rijst en bonen
Waardering: 3 sterren Categorie: Diner
Gesmoorde tomaten met gember
Waardering: 3 sterren Categorie: Bijgerechten
Borrelballetjes van geitenkaas
Waardering: 3 sterren Categorie: Tussendoortjes
Watermeloensalade met gepofte rijst
Waardering: 3 sterren Categorie: Salade
Preisoep met gerookte zalm
Waardering: 4 sterren Categorie: Diner

Vorige 10 | Volgende 10

1 tot en met 10 van 584


Varkensvlees Singapore

Informatie over dit recept:
Door gebruiker: Dieet
Waardering: 2 sterren


Ingrediënten Recept

  • 360 gram varkensfilet, in dunne reepjes

  • 2 theelepels droge sherry

  • 1 theelepel sesamolie

  • 1 theelepel sojasaus

  • 3 theelepels archide-olie

  • 100 gram rode ui, gesnipperd

  • 1 teentje knoflook, uitgeperst

  • 100 gram wortel, in dunne plakjes

  • 200 gram champignons, in plakjes

  • 200 gram paksoi, kleingesneden

  • 1 dl water

  • 480 gram mie, gekookt


Instructies Recept

Dit recept is voor 4 personen


  • Meng de varkensfilet met de sherry, sesamolie en sojasaus en laat die 30 minuten marineren.

  • Verhit de olie in een wok en bak hierin het vlees snel bruin.

  • Haal het vlees uit de wok, maar houd het warm.

  • Bak in het braadvet de ui en knoflook.

  • Voeg de overige groenten en het water toe.

  • Laat de groenten beetgaar stoven.

  • Voeg de mie toe en schep alles door elkaar, laat het mengsel goed heet worden.

  • Verdeel het vlees en de groenten met mie over 4 borden.


Geef uw waardering:

1
2
3
4
5