Slanke RECEPTEN - Aardappelreepjes Versaille


Inloggen



Registreren

Wachtwoord vergeten

Recepten Categorieën

FolderOntbijt (14)
FolderToetjes (26)
FolderTussendoortjes (12)
FolderLunch (41)
FolderDiner (257)
FolderDrankjes (32)
FolderTaart (10)
FolderSalade (83)
FolderAtkins Dieet (53)
FolderSoep dieet (20)
FolderSonoma Dieet (4)
FolderSauzen (7)
FolderVoorgerechten (6)
FolderBijgerechten (17)
FolderDukan Dieet (2)

Alle recepten op alfabet

A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z

Recept: Aardappelreepjes Versaille

Dieet Recept Aardappelreepjes Versaille

Informatie over dit recept:
Door gebruiker: Dieet
Waardering: 5 sterren


Ingrediënten Recept

  • 120 gr aardappel

  • 20 gr boter

  • 30 gr champignons

  • 30 gr zilveruitjes

  • 30 gr artisjokbodem uit blik

  • 1/2 teentje knoflook

  • 30 gr gekookte ham

  • zout en peper

  • 1 theel. fijngehakte peterselie


Instructies Recept

  • Snijd de geschilde en gewassen aardappel in vin-
    gerdikke reepjes.

  • Kook ze bijna gaar en giet ze af.

  • Verhit de boter in een pan en bak de aardappel-
    reepjes op een laag vuur.

  • Snijd de champignons en de uitjes in vieren en de artisjokbodem in plakjes.

  • Snipper het knoflook en snijd de ham in reepjes.

  • Schep alles door de aardappelreepjes in de pan,
    laat kort meebakken en breng op smaak met wat
    zout en peper.

  • Strooi voor het serveren de peterselie erover.

  • Geef er desgewenst nog wat sla bij.

  • Dit is ook een uitstekend bijgerecht bij geroosterd vlees.

    363 Kcal / 1519 Kjoules

Geef uw waardering:

1
2
3
4
5

Commentaar

Door Lia de Jong op 20-03-2007 11:00:08
Ingredienten zijn volgens mij per persoon?! Extra knoflook maakt het extra lekker!