Ingrediënten Recept
Voor 2 personen
Voedingswaarde : 460 kcal p.p.
1 aubergine
zout
peper
1 el boter of margarine
1 zakje kaassaus
1/2 tl basilicum
1 kleine camembert (ca 125 g)
1 ei
Instructies Recept
Oven voorverwarmen op 250 C. Ovenschotel (inh. ca 1 l) invetten.
Aubergine wassen en kroontje verwijderen. In 8 plakken snijden.
Bestrooien met zout en peper. In koekenpan boter verhitten. Aubergine in
ca 7 min. lichtbruin bakken. Halverwege keren.
Intussen in steelpan kaassaus maken volgens gebruiksaanwijzing. Basilicum erdoor roeren.
In kopje ei loskloppen, 2 el saus erdoor roeren. Eimengsel door saus in
steelpan roeren. Helft van saus in ovenschotel schenken.
Camembert in 8 plakken snijden. Dakpansgewijs aubergine en camembert om en om in ovenschotel leggen. Rest van saus erover schenken. Op rooster 1 richel boven midden van oven in ca 10 min. heet laten worden. Lekker met
gebakken aardappelen.