Slanke RECEPTEN - Casselerrib en Paddestoelenrisotto


Inloggen



Registreren

Wachtwoord vergeten

Recepten Categorieën

FolderOntbijt (14)
FolderToetjes (26)
FolderTussendoortjes (12)
FolderLunch (41)
FolderDiner (257)
FolderDrankjes (32)
FolderTaart (10)
FolderSalade (83)
FolderAtkins Dieet (53)
FolderSoep dieet (20)
FolderSonoma Dieet (4)
FolderSauzen (7)
FolderVoorgerechten (6)
FolderBijgerechten (17)
FolderDukan Dieet (2)

Alle recepten op alfabet

A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z

Recept: Casselerrib en Paddestoelenrisotto

Dieet Recept Casselerrib en Paddestoelenrisotto

Informatie over dit recept:
Door gebruiker: Dieet
Waardering: 4 sterren


Ingrediënten Recept
100 g casselerrib in plakken (3mm dik)

150 gram dessertrijst

15 gram gedroogde paddestoelen

1 kleine ui

250 gram champignons

1 1/2 eetlepel olijfolie

1 chilipepertje (gedroogd)

3 dl vleesbouillon (blokje)

50 gram Zwitserse strooikaas



2 eetlepels fijngeknipte peterselie

Instructies Recept
Week de paddestoelen 5 minuten in 2 dl heet water. Snipper de ui.

Snijd de champignons in plakjes. Verhit de olie en fruit het pepertje en

de ui even aan. Neem de paddestoelen uit het vocht en snijd ze fijn.

Voeg ze met de champignons en de rijst aan de ui toe en bak het geheel

al omscheppend ca. 2 minuten. Voeg het paddestoelenvocht en 2 dl

bouillon toe n kook de rijst zachtjes ca. 15 minuten. Snijd de

casselerrib in reepjes. Schep de casselerrib door de risotto en voeg de

rest van de bouillon toe. Kook de risotto in nog ca. 10 minuten zachtjes

gaar. Roer de Zwitserse strooikaas erdoor. Strooi de peterselie erover.



Dit recept is voor 2 personen, circa 495 k calorien p.p.

Geef uw waardering:

1
2
3
4
5

Commentaar

Dit recept heeft momenteel geen commentaar.