Slanke RECEPTEN - Chinese kipfilet met garnalen en selderij


Inloggen



Registreren

Wachtwoord vergeten

Recepten Categorieën

FolderOntbijt (14)
FolderToetjes (26)
FolderTussendoortjes (12)
FolderLunch (41)
FolderDiner (257)
FolderDrankjes (32)
FolderTaart (10)
FolderSalade (83)
FolderAtkins Dieet (53)
FolderSoep dieet (20)
FolderSonoma Dieet (4)
FolderSauzen (7)
FolderVoorgerechten (6)
FolderBijgerechten (17)
FolderDukan Dieet (2)

Alle recepten op alfabet

A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z

Recept: Chinese kipfilet met garnalen en selderij

Dieet Recept Chinese kipfilet met garnalen en selderij

Informatie over dit recept:
Door gebruiker: Dieet
Waardering: 3 sterren


Ingrediënten Recept

  • 100 gr kipfilet

  • 100 gr steurgarnalen

  • 2 stengels bleekselderij

  • 1 middelgrote ui

  • 1 teentje knoflook

  • 100 gr champignons

  • 1 theel sojasaus

  • 1 theel oestersaus

  • 1 glas water, of wijn gemengd met water

  • 1 theel citroensap

  • vers gemalen peper en zout

  • handvol cashewnoten voor de garnering


Instructies Recept

  • Doe de kipfilet met het citroensap in folie en bak hem in 25 minuten in een voorverwarmde oven bij 200C.

  • Wanneer het vlees gaar is, haal het dan uit elkaar of snijd het in reepjes en bewaar vrijkomend vleessap.

  • Intussen pocheer je in een wok of een grote pan de
    fijngesneden selderij, gesnipperde ui en uitgeperste knoflook in het wijn/watermengsel gedurende 5 minuten.

  • De gesneden champignons toevoegen en nog eens 5 minuten laten koken.

  • Roer er de sojasaus en de oestersaus door, voeg het vlees met de eventuele vleessappen toe en tenslotte de garnalen.

  • Voeg zout en peper toe.

  • Garneren met cashewnoten.


Dit recept is voor 2 personen, 350 k calorieen per persoon

Geef uw waardering:

1
2
3
4
5

Commentaar

Dit recept heeft momenteel geen commentaar.