Ingrediënten Recept
Voor 4 personen
Voedingswaarde : 295 kcal p.p.
4 courgettes
2 el olijfolie
3 teentjes knoflook, gehakt
1 rode peper, in reepjes
100 ml rode wijnazijn
(zee)zout
1 bosje verse basilicum
AARDAPPELSALADE
8 aardappelen, in de schil gekookt
1 teentje knoflook, gehakt
4 el olijfolie
zout
peper
1 el peterselie, fijngehakt
1 el dragon
Instructies Recept
Snijd van elke courgette de uiteinden af. Snijd de courgettes overlangs
in 4 plakken. Bak deze goudbruin in de olie en leg ze in een schaal.
Bak de knoflook met de peper en blus af met de azijn. Breng het mengsel op
smaak met zout en serveer het samen met de basilicumblaadjes bij de
courgetteplakken.
Schil de gekookte aardappelen. Snijd ze in plakken en leg deze
dakpansgewijs in rijen op 4 borden. Meng de knoflook met de olie en zout
en peper. Geef de knoflookolie bij de aardappelen en bestrooi het geheel
met de kruiden. Serveer bij de courgettes.