Ingrediënten Recept
- 8 eieren
- 2 uien
- 2 tenen knoflook
- 2 eetlepels olie
- 2 laurierblaadjes
- 1 eetlepel gemalen komijn (djinten)
- 1 theelepel kurkuma (koenjit
- 1 blik gepelde tomaten (400 g, AH)
- zout
- cayennepeper
- 4 takjes koriander
Instructies Recept
Dit recept is voor 4 personen
- Eieren in ca. 10 minuten hard koken.
- Eieren laten schrikken en laten afkoelen. uien pellen en snipperen.
- Knoflook pellen en fijnhakken.
- In wok olie verhitten en ui ca. 3 minuten bakken.
- Laurier, knoflook, koriander en komijn ca. 2 minuten al omscheppend meebakken.
- Kurkuma eroverstrooien.
- Tomaten met vocht toevoegen.
- Curry al roerende aan kook brengen en in ca. 20 minuten zachtjes inkoken tot een dikke saus.
- Op smaak brengen metzout en cayennepeper.
- Eieren pellen, halveren en in curry ca. 5 minuten verwarmen. Koriander erboven fijnknippen.
- Serveren met basmatirijst.
225 kcal p.p.