Ingrediënten Recept
Voor 4 personen
Voedingswaarde : 465 kcal p.p.
3 tomaten
100 g gesneden salami
200 g mascarpone met gorgonzola
35 g boter of margarine
4 el bloem
1/2 l melk
1 tl oregano
zout
peper
Instructies Recept
Tomaten in kruisen. Enkele tellen onderdompelen in kokend water.
Ontvellen. Halveren en vocht en pitjes verwijderen. In kleine stukjes
snijden.
Salami in dunne reepjes snijden.
Met nat mes kaas in stukjes snijden.
In pan boter verhitten. Bloem erdoor roeren. Al roerende scheutje voor scheutje melk toevoegen. Blijven roeren tot lichtgebonden saus. Kaas erdoor roeren en laten oplossen. Salami en oregano erdoor roeren. Laten afkoelen. Tot gebruik afgedekt in koelkast zetten.
Saus in ca. 5 min. verwarmen. Tomaat erdoor roeren. In schaal doen.