Slanke RECEPTEN - Kabeljauw met yoghurt champignonsaus


Inloggen



Registreren

Wachtwoord vergeten

Recepten Categorieën

FolderOntbijt (14)
FolderToetjes (26)
FolderTussendoortjes (12)
FolderLunch (41)
FolderDiner (257)
FolderDrankjes (32)
FolderTaart (10)
FolderSalade (83)
FolderAtkins Dieet (53)
FolderSoep dieet (20)
FolderSonoma Dieet (4)
FolderSauzen (7)
FolderVoorgerechten (6)
FolderBijgerechten (17)
FolderDukan Dieet (2)

Alle recepten op alfabet

A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z

Recept: Kabeljauw met yoghurt champignonsaus

Dieet Recept Kabeljauw met yoghurt champignonsaus

Informatie over dit recept:
Door gebruiker: Dieet
Waardering: 5 sterren


Ingrediënten Recept
Voor 4 personen

Voedingswaarde : 435 kcal p.p.



1 bakje champignons

2,5 el citroensap

50 g bacon

2 eieren

2,5 dl yoghurt

5 el bloem

600 g kabeljauwfilet

3 tl viskruiden met zout

60 g boter of margarine

zout

peper

Instructies Recept
Champignons wassen en in plakjes snijden. Besprenkelen met 1 el

citroensap.

Bacon in reepjes snijden.

Eieren splitsen. (Eiwit wordt niet

gebruikt.) In kom dooiers en yoghurt door elkaar roeren.

In diep bord bloem strooien.

Onder koud stromend water vis afspoelen. Met keukenpapier droogdeppen.

Inwrijven met viskruiden. Besprenkelen met 1,5 el citroensap. Door bloem

wentelen.

In koekenpan (met antiaanbaklaag) 50 g boter verhitten.

Vis in ca. 8 min. bruin en gaar bakken. Halverwege voorzichtig keren.

Intussen in braadpan 1 el boter verhitten. Bacon ca. 2 min. zachtjes bakken.

Champignons ca. 3 min. meebakken. Dooiermengsel toevoegen. Al roerende ca. 1 min. meewarmen. Niet laten koken! Op smaak brengen met zout en peper.

Vis op schaal scheppen. Saus erover schenken.

Geef uw waardering:

1
2
3
4
5

Commentaar

Dit recept heeft momenteel geen commentaar.