Ingrediënten Recept
Voor 4 personen
Voedingswaarde : 315 kcal p.p.
3 eetlepels olijfolie
1 theelepel rode-wijnazijn
1 theelepel mosterd (pittig)
1 zakje verse peterselie (30 g), fijngesneden
1 teentje knoflook
2 schaaltjes Bettine larde (met spek omwikkelde geitenkaasjes,
bediening)
1 blik linzen (400 g), uitgelekt
250 g romaatjes, gehalveerd
1 zak krulslamelange (100 g)
1 rode ui, in ringen
Instructies Recept
Oven op 200C voorverwarmen.
In kom dressing kloppen van olie, azijn,
mosterd, helft van peterselie en zout en peper naar smaak.
Knoflook met mes pletten en ongepeld in dressing leggen zodat smaak kan intrekken.
Folie van geitenkaasjes verwijderen en schaaltjes in oven zetten.
Geitenkaasjes 7 - 8 min. verwarmen. Intussen in schaal linzen mengen met
dressing en romaatjes.
Krulsla, uiringen en linzensalade over vier borden verdelen.
Knoflook uit salade verwijderen. Geitenkaasjes uit oven nemen en op sla leggen.
Peterselie erover strooien.