Ingrediënten Recept
- 200 gr. zilvervliesrijst
- 2 eetlepel (dieet)olie
- 100 gr. garnalen
- 100 gr. kipfilet (in stukjes)
- 1 paprika (in reepjes)
- 100 gr. tauge
- 60 gr. ui (gesnipperd)
- enkele broccoliroosjes
- 120 gr. wortel (gesneden)
- 2 minimaiskolfjes
- 1 mespunt gember
- 1 mespunt kerriepoeder
- sambal oelek
- 1 eetlepel ketjap asin
Instructies Recept
Dit recept is voor 2 personen
- Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing gaar en laat het uitlekken.
- Verhit de olie in de wok en roerbak de garnalen en de kipfilet een paar minuten.
- Voeg nu de groenten in volgorde toe.
- Roerbak het geheel 5 minuten tot alles beetgaar is en voeg op het laatst de rijst, maiskolfjes, gember, kerriepoeder en ketjap toe.
- Roerbak alles nog een kleine 10 minuten en breng de nasi op smaak met de sambal