Recept: Roodbaars met paprika tapenade
|
Informatie over dit recept:
Door gebruiker: Dieet
Waardering: 
|
Ingrediënten Recept
- 4 roodbaarsfilets a 150 g
- 100 g pimientos (paprika uit blik)
- 4 ansjovisfilets, grof gehakt
- 12 zwarte olijven, ontpit, grof gehakt
- 1 teentje knoflook, gehakt
- 1 el kappertjes
- 100 ml visfond
- 3 el olijfolie
- versgemalen peper
- 1 el boter
- 500 g spinazie, geplukt
- 1 sjalotje, gesnipperd
Instructies Recept
Dit recept is voor 4 personen
- Meng de pimientos met de ansjovis, olijven, knoflook, kappertjes, visfond, 2 el olijfolie en wat versgemalen peper.
- Bak de visfilets op de huidkant in circa 8 minuten bruin en gaar in de boter.
- Verhit 1 el olijfolie en zet hierin de spinazie samen met het sjalotje kort aan (30 sec.).
- Verdeel de spinazie over 4 borden.
- Leg de filets op de spinazie en geef er de tapenade bij.
- Serveertip: Geef er rijst bij.
320 kcal p.p.