Slanke RECEPTEN - Roodbaars met paprika tapenade


Inloggen



Registreren

Wachtwoord vergeten

Recepten Categorieën

FolderOntbijt (14)
FolderToetjes (26)
FolderTussendoortjes (12)
FolderLunch (41)
FolderDiner (257)
FolderDrankjes (32)
FolderTaart (10)
FolderSalade (83)
FolderAtkins Dieet (53)
FolderSoep dieet (20)
FolderSonoma Dieet (4)
FolderSauzen (7)
FolderVoorgerechten (6)
FolderBijgerechten (17)
FolderDukan Dieet (2)

Alle recepten op alfabet

A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z

Recept: Roodbaars met paprika tapenade

Dieet Recept Roodbaars met paprika tapenade

Informatie over dit recept:
Door gebruiker: Dieet
Waardering: 5 sterren


Ingrediënten Recept

  • 4 roodbaarsfilets a 150 g

  • 100 g pimientos (paprika uit blik)

  • 4 ansjovisfilets, grof gehakt

  • 12 zwarte olijven, ontpit, grof gehakt

  • 1 teentje knoflook, gehakt

  • 1 el kappertjes

  • 100 ml visfond

  • 3 el olijfolie

  • versgemalen peper

  • 1 el boter

  • 500 g spinazie, geplukt

  • 1 sjalotje, gesnipperd


Instructies Recept
Dit recept is voor 4 personen


  • Meng de pimientos met de ansjovis, olijven, knoflook, kappertjes, visfond, 2 el olijfolie en wat versgemalen peper.

  • Bak de visfilets op de huidkant in circa 8 minuten bruin en gaar in de boter.

  • Verhit 1 el olijfolie en zet hierin de spinazie samen met het sjalotje kort aan (30 sec.).

  • Verdeel de spinazie over 4 borden.

  • Leg de filets op de spinazie en geef er de tapenade bij.

  • Serveertip: Geef er rijst bij.


320 kcal p.p.

Geef uw waardering:

1
2
3
4
5

Commentaar

Dit recept heeft momenteel geen commentaar.