Ingrediënten Recept
450 gr kabeljauwfilet
2 eetl fijngesneden koriander
frituurolie
1 - 2 eetl vissaus
0,5 - 1 eetl geraspte gemberwortel
1 ei
3 limoenblaadjes (djeroek poeroet), ragfijn gesneden
1 - 1,5 eetl rode currypasta
Instructies Recept
Pureer kabelkauw, currypasta, vissaus, gember en ei in de keukenmachine of
blender.
Doe het kabeljauwmengsel in een kom en voeg limoenblaadjes en koriander toe.
Vorm van het mengsel 12 platte ronde koekjes.
Verhit 1 cm frituurolie in een koekenpan en bak hierin de viskoekjes in
gedeelten in 3 - 4 minuten lichtbruin en gaar.
Laat ze op keukenpapier uitlekken.
Serveer ze met gemengde salade en koriander-limoendressing.
Recept voor 4 personen, 3 stuks p.p 265 calorieen p.p,