Ingrediënten Recept
Voor 4 personen
Voedingswaarde : 185 kcal p.p.
200 g geschrapte worteltjes
zout
peper
250 g gekookte bietjes
4 augurken
2 eieren
1 tl mosterd
4 el olie
3 el (dragon)azijn
Instructies Recept
Worteltjes wassen. In pan met weinig water en zout in ca. 15 min.
gaarkoken. Laten afkoelen en in stukjes snijden.
Bietjes ontvellen. In blokjes snijden. Bestrooien met zout en peper.
Augurken in blokjes snijden.
Eieren in 10 min. hard koken. Laten schrikken en pellen. Boven kom dooiers eruit wippen en fijnprakken.
Toevoegen: mosterd, olie, azijn, zout en peper. Tot sausje roeren.
Eiwitten fijn snipperen en door
sausje roeren.
Op schaal wortel, bietjes en augurk rangschikken. Eiersaus erover
schenken.